jueves, 21 de junio de 2012

Multes de 3.000 euros a 23 membres de la xenòfoba PxC



La Generalitat de Catalunya ha imposat multes de 3.000 euros a cada un dels militants de PxC identificats per vulnerar la Llei de l'esport que proscriu la incitació al racisme i la xenofòbia als estadis.


Els 23 militants de PxC, vestits amb burka, van ser expulsats del camp, però el líder de la formació política xenòfoba, va continuar a les grades perquè no s'havia tapat el cap.

La multa és la mínima prevista...tot i això des de Movimiento contra la Intolerancia ens n'alegrem i donem l'enhorabona a la reacció del públic, que va ser qui va denunciar qui eren en realitat.  

Amb l'esforç de tothom és com podem lluitar contra la intolerància!!



jueves, 14 de junio de 2012

Detinguts neonazis per l'agressió a jove de Manresa


Avui han estat destinguts una desena de neonazis per l'agressió a la sala Stroika el passat 23 de març. 
L'operació va ser executada ahir durant tot el dia per part dels Mossos d'Esquada, al Vallès Occidental i a l'Anoia tres mesos després dels fets.
Detinguts una desena de neonazis per l´agressió a la Stroika
Des de el nostre blog volem recordar que el regidor de PxC de Manresa, Albert Pericas, inicialment no va condemnar l'atac, després si ho va fer, més tard i mitjançant el seu facebook es va mofar de les manifestacions contra l'atac i finalment va dir que si s'ho demanessin una altra vegada no signaria la condemna. 

martes, 12 de junio de 2012

Xerrada Informativa "El feixisme arreu d'Europa, de Grècia al Clot - Camp de l'Arpa"


viernes, 8 de junio de 2012

Imputats set membres de dos grups musicals nazis que van fer un concert a Sabadell




El Jutjat d'instrucció 2 de Sabadell (Barcelona) ha imputat set membres dels grups musicals neonazis 'Batallón de Castigo' i 'Mas que palabras', que van actuar l'octubre del 2010 en un polèmic concert que es va fer a la localitat, i ara hauran de declarar per aquesta causa, han explicat a Europa Press fonts judicials.

   Aquest dia, els Mossos d'Esquadra van desplegar un dispositiu policial per gravar íntegrament el concert per identificar promotors i músics, sospitosos de delictes de provocació a l'odi i difusió d'idees que justifiquen el genocidi pel contingut de les seves lletres, segons diverses fonts.

   En total, són ja deu els imputats per aquesta causa, doncs tres persones més relacionades amb la distribució de la música d'aquests grups i material neonazi ja van declarar davant del jutge, els qui podrien haver comès un delicte d'associació il·lícita i contra les llibertats i els drets fonamentals.

   Van declarar llavors els dos màxims responsables de les empreses, Eduardo L.M. i Pedro Fernando F.P., de nacionalitat espanyola i veïns de Madrid, i aquest últim és un reconegut advocat ultradretà, fundador a final dels vuitanta de l'organització juvenil neofeixista d'influència nacionalsocialista Bases Autónomas; també la imputada María Teresa S.M., veïna de Madrid.

   Els Mossos s'hi van desplaçar el 8 de maig a Madrid on, en col·laboració amb la Policia Nacional, van arrestar els tres i van realitzar tres escorcolls en les seus de les empreses investigades, entre les quals hi ha DCO, on van confiscar material "per omplir un trailer", segons fonts pròximes al cas.

   En col·laboració amb la Policia Nacional, van decomissar gran quantitat de material informàtic, un miler de banderes neonazis, centenars braçalets amb l'esvàstica i la creu celta, 3.000 anells i més d'un miler de peces de roba i una vintena de caixes amb insígnies, xapes i amb simbologia nacionalsocialista, així com discos amb la mateixa ideologia.

   La distribució la feien a nivell nacional i internacional i en tots els casos era música que incitava a la violència, promovent l'odi contra una raça, col·lectius immigrants i certes ideologies, així com defensava l'antisemitisme, tot això en un marc d'adoctrinament nazi.
 
  La investigació va començar a final del 2010 a requeriment de la Fiscalia de delictes d'odi i discriminació de Barcelona arran de la celebració del concert de Sabadell, i està personada a la causa al costat de Moviment contra la Intolerància i la Xarxa Europea contra els Crims de l'Odi.


Europa Press - 07/06/2012

martes, 5 de junio de 2012

L'alcalde de Salt no veu "desitjable" que a la població hi neixin més nens d'immigrants que d'autòctons

L'alcalde de Salt i president de la Diputació de Girona, Jaume  Torramadé, ha assegurat que no és desitjable que en el seu municipi hi estiguin naixent, a hores d'ara, més nens d'origen immigrant que no pas autòctons. En un esmorzar informatiu a Barcelona, Torramadé ha dit que aquesta situació no hauria de passar ni a Salt ni a cap altra "ciutat catalana del segle XXI".

Actualment, el 66% dels nens d'entre 0 i 3 anys matriculats a les guarderies de Salt són de pares immigrants. "La situació de Salt, amb un 47% d'immigració, és una situació satisfactòria, extrapolable, desitjable per a la resta de municipis del país, o no?", s'ha preguntat Torramadé.

El polític d'Unió ha lamentat que les polítiques d'immigració i natalitat que s'han dut a terme els últims anys no hagin estat les adequades, de manera que s'han produït acumulacions d'immigrants en poblacions com Salt: "Pensant que tothom vagi on vulgui, hem acabat que tothom ha anat on ha pogut". Torramadé ha criticat que s'hagi legislat per a tots per igual i ho considera injust, perquè hi ha alguns municipis que necessiten solucions especials per la seva "extrema dificultat". L'alcalde de Salt, però, ha rebutjat pel seu municipi l'opció de Vic consistent a repartir els alumnes immigrants entre tots els col
·legis del municipi.

324.cat - 05/06/2012