martes, 2 de octubre de 2012

PxC no podrà actuar contra l'imam de Terrassa



La formació xenòfoba Plataforma per Catalunya (PxC) no podrà exercir l'acusació popular contra l'imam de Terrassa, imputat per incitar a la violència contra les dones.
L'Audiència de Barcelona considera que el partit de Josep Anglada manté una "actitud bel·ligerant" cap al col·lectiu musulmà i "culpabilitza la immigració islàmica".  Com no persegueix "el bé comú", sinó que només pretén utilitzar el procés judicial per fer "propaganda política", no és legítim que participi en la investigació.

No podem oblidar que fà un temps, un dels membres del partit va essèr acusat d’incitar l’odi racial i el rebuig al col·lectiu musulmà. Tot i que fà unes setmanes, l’Audiència de Barcelona va decidir absoldre al Concejal  perquè no havía denuncies en la seva contra.
La sentència, que estima així el recurs d'apel·lació interposat per l'acusat, recull que una condemna no es pot basar només en desqualificacions i judicis de valor negatius i recorda que, en democràcia, s'han de permetre les expressions d'opinió.


Des de Movimiento contra la Intolerancia recordem que les expressions i opinions que inciten a l'odi són molt perilloses i que s'hauría de ser més acurat perquè les seves conseqüències poden arribar a ser nefastes. 

0 comentarios:

Publicar un comentario