jueves, 4 de julio de 2013

Detingut el responsable d'un bloc per difondre idees antisemites


La Policia Nacional ha detingut a un home de 40 anys per utilitzar un bloc on presumptament publicava de manera anònima idees susceptibles de provocar la discriminació, l'odi i la violència per motius racistes, ideològics i antisemites.
Segons han informat fonts policials, la investigació ha començat el novembre després de detectar els agents l'existència a Internet d'una publicació en línia que participava de la ideologia nazi i propagava la supremacia de la raça blanca sobre les altres.
El detingut, veí de Sabadell, utilitzava la seva pàgina per difondre idees susceptibles de provocar discriminació, odi o violència contra col·lectius, aprofitant-se de l'anonimat i rapidesa de les xarxes socials.
En el registre al pis del detingut, els agents van intervenir més d'un centenar d'armes blanques --entre les quals hi ha navalles, ganivets, matxets, espases samurais, destrals, estrelles i punyals ninja--, bats de beisbol, maces, punys americans, defenses de fusta, grillons i nuntxakus.
A més, van confiscar tres revòlvers de fogueig, quatre pistoles i una carrabina d'aire comprimit, 40 cartutxos de diferents calibres, esprais de defensa personal, pel·lícules i CD de temàtica nazi, dos ordinadors portàtils, tres discos durs i diversos telèfons mòbils, els continguts dels quals s'estan analitzant.
Al detingut, que està en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial, se l'acusa d'un presumpte delicte relatiu a l'exercici dels drets fonamentals i llibertats públiques.

Europa Press

0 comentarios:

Publicar un comentario