martes, 15 de noviembre de 2011

Comparen l'ideari de PxC amb el de l'autor de la matança d'Oslo

Unitat contra el Feixisme denuncia que Anglada "té contactes amb altres grups nazis i feixistes arreu d'Europa".

Unitat contra el Feixisme denuncia que "l'ideari de PxC -la formació que lidera Josep Anglada- és idèntic al d'Anders Breivik, el responsable de la matança d'aquest estiu de 75 joves d'esquerres a Oslo". En aquest sentit, afegeix que "PxC té contactes amb altres grups nazis i feixistes arreu d'Europa".

En uns pamflets que han distribuït durant l'assemblea d''indignats' a Plaça Catalunya, el moviment expressa que "Anglada és d'extrema dreta, i diu que 'no es penedeix gens' de la seva militància amb Blas Piñar, amb el qual s'ajuntava a les commemoracions del cop d'estat franquista al Valle de los Caídos".

En aquest sentit, acusen PxC d'incloure "a les seves files skins nazis, individus condemnats per crims violents -fins i tot per terrorisme-, estafadors, lladres…". "El mateix Anglada ha explicat que 'porta l'àguila (franquista) al cor', però que s'ha de 'disfressar de demòcrata' per guanyar vots".

Per últim, Unitat contra Feixisme -han convocat una manifestació davant l'hotel on PxC farà el seu míting central- apunta que "si no vols tornar a la repressió, la brutalitat i la pobresa que van patir les classes populars sota el franquisme, no els votis".

0 comentarios:

Publicar un comentario