jueves, 3 de noviembre de 2011

Duran lamenta que neixin "més Mohamed que Jordi"

El candidat de CiU mostra "la seva preocupació" pel nombre d'immigrants.

El cap de llista de CiU a les pròximes eleccions generals, Josep Antoni Duran i Lleida, ha mostrat la seva "preocupació" pel nombre d'immigrants que hi ha a Catalunya. En una entrevista a El Mundo, Duran afirma que no és racista, però alerta que "a Catalunya neixen més Mohamed que Jordi o Josep, noms comuns catalans i espanyols".

Duran admet que el preocupa "el nivell d'immigració que hi ha a Espanya, perquè la immigració ha de poder-se integrar i, si no s'integra, fallen els esquemes". Malgrat això, distingeix entre diferents tipus d'immigració.


"Un immigrant argentí o llatinoamericà, perquè sé que no entrarà en un hospital dient que la seva dona no l'atengui un home, ni a impedir que la seva filla es posi un vestit de bany i es banyi en una piscina pública", subratlla .

Malgrat això, Duran critica "els col·lectius de persones que no volen integrar-se i pretenen que els seus costums prevalguin contra els principis democràtics. Quan les costums d'alguns immigrants van en contra de la Constitució, no tenen cabuda".

0 comentarios:

Publicar un comentario