jueves, 17 de noviembre de 2011

La ultra PxC es 'cola' al diari dels indignats

Un bloc recull articles a favor de la formació de Josep Anglada.

El diari digital dels indignats, Democracia real ya, fa apologia de la ultradretana Plataforma per Catalunya (PxC) en un bloc signat amb el nom d'Altavoz-no solo noticias, i al qual s'hi pot accedir des de la portada del rotatitu. Entre els articles del mes de novembre s'hi poden veure una majoria sobre els actes electorals de la formació liderada per Josep Anglada.

El darrer article, penjat aquest dimarts, per exemple, comença: "neixen més nens d'origen estranger que autòctons a Catalunya: el genocidi autòcton només contempla capgirar-lo Plataforma per Catalunya".

En un altre s'indica que "el PP es pensa que estem tontos. Pero, potser tinguin raó si se'ls hi dóna la majoria absoluta el proper 20N. En matèria d'immigració l'únic que diu les coses com són a Catalunya és la Plataforma per Catalunya (Pxc). Votar a qualsevol altre formació és votar a favor de mesures immigratòries com les que ofereix el PP... o pitjors. No més enganys. No més mentides. PxC al Congrés el proper 20-N. Primer els de casa".

També es fa ressò de les accions de les joventuts de PxC, així com de les intervencions d'Anglada en actes de campanya, acompanyat d'enllaços a vídeos i fotografies dels mítings.

0 comentarios:

Publicar un comentario