viernes, 30 de diciembre de 2011

Albiol tolera que es difonguin comentaris xenòfobs al seu Facebook

Els comentaris de caire xenòfob s’han multiplicat darrerament al Facebook de l’alcalde de Badalona, el popular Xavier Garcia Albiol, sense que el batlle hagi fet cap moviment per impedir – ho. La tendència s’ha accentuat després que l’oposició impedís en el darrer ple municipal que prosperés una proposta d’Albiol per frenar, durant un any, l’obertura d’oratoris a la ciutat. Sense la moratòria, la comunitat musulmana ha de poder obrir en breu un oratori al barri de la Pau.

Un primer comentari d’Albiol al seu mur ha suscitat la pluja de barbaritats. L’alcalde no s’ha tallat i a la xarxa social ha culpabilitzat l’oposició de la pròxima obertura d’un centre de culte. “PSC, CiU i IC van votar contra la proposta del govern de Badalona d’evitar donar permís per a la construcció de mesquites. Gràcies a aquests partits els propers mesos, a Badalona, hi haurà una nova mesquita”, va escriure el polèmic batlle.

En un tres i no res, el Facebook de l’alcalde es va començar a omplir d’aportacions de caire racistes. Es repeteix la macabra idea de llençar un garrí mort al punt on la comunitat musulmana vol obrir l’oratori, “perquè ho considerin sòl impur i no l’obrin”. Les referències a la prohibició de menjar porc són constants, amb un to impropi per a una xarxa social d’un alcalde. “Quan se sàpiga la ubicació, s’omple de sang de porc i així successivament la resta de terrenys fins que rebentin”, es pot llegir.

Diari "Avui" - 29/12/2011

0 comentarios:

Publicar un comentario