jueves, 1 de diciembre de 2011

Barcelona il·luminarà de vermell 20 edificis per conscienciar sobre la sida

La Sagrada Família, el Liceu o l'Ajuntament, entre els llocs que se sumen a la iniciativa solidària.

Barcelona encendrà aquest dijous, Dia Mundial de la Lluita contra el Sida, les llums vermellesper conscienciar la població sobre aquesta pandèmia que cada any mata uns dos milions de persones a tot el món. Així, a partir de les 19.00, una vintena d'edificis emblemàtics de la ciutat s'il·luminaran de vermell en el marc d'una campanya promoguda per l'Ajuntament i la Fundació Lluita contra la Sida.

Entre els edificis que participaran en aquest iniciativa destaquen la Sagrada Família, el Liceu, el Teatre Nacional de Catalunya (TNC), el CaixaFòrum, el centre comercial Les Arenas o el mateix Ajuntament. Els llums estaran encesos entre les 19.00 i les 01.00 hores per demostrar el compromís i la solidaritat de la ciutat amb els afectats pel virus de la sida.

Les botigues del Passeig de Gracia i de Diagonal també participen en la iniciativa contra la sida i llueixen un llaç vermell amb el missatge Barcelona dóna la cara per la sida.

A més, l'Hotel W acollirà aquesta nit la II Gala benèfica contra la Sida, organitzada també per la mateixa Fundació per recaptar fons per a la investigació, un acte que inclourà actuacions i balls en directe. Unes 600 persones del món de la ciència, la cultura i l'empresa assistiran a l'acte, entre els quals hi ha el president del Govern, Artur Mas; l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el conseller de Salut, Boi Ruiz, i el conseller de Cultura, Ferran Mascarell. El cantant Miguel Bosé i la model Eugenia Silva, ambaixadors de la Fundació, participaran també en la gala.

0 comentarios:

Publicar un comentario