viernes, 10 de junio de 2011

Detinguts tres 'boixos nois' per agredir i amenaçar de mort una transsexual a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres membres dels Casuals, la facció més violenta dels Boixos Nois, com a presumptes autors d'una agressió acompanyada d'amenaces de mort que van realitzar en grup contra una transsexual negra, segons ha informat la policia catalana.

Els Mossos van detenir aquest dimarts A. T. A., de 38 anys, D. M. L., de 34, i S. R. H., de 22, tots ells amb antecedents, i els imputen els delictes d'amenaces, tracte degradant i vexatori i una falta de lesions.

Els fets van passar el 23 d'abril després del partit que va enfrontar el Barcelona i l'Osasuna quan la víctima, acompanyada de la seva parella, caminava per un carrer de Barcelona i va passar davant un dels llocs habituals de reunió dels Boixos Nois.

En aquell moment, els tres detinguts, juntament amb altres clients, van sortir per insultar la víctima amb clar menyspreu a la seva raça i la seva condició sexual, la van amenaçar greument i la van agredir, tant a ella com a la seva parella, amb diversos cops, llançament de cadires i altres objectes.

El Periódico - 10/06/2011


0 comentarios:

Publicar un comentario